Skip to main content

Danny Jacobs van Recht-op vzw (bestuurslid van cultuurraad Deurne en bezieler van pretloket) loopt mee in legendstrail 2017 ten voordele van Recht-Op / Pretloketten!

Deze ultraloop van 250 km met 7000 hoogtemeters moet in max 60 uur gelopen worden. Danny loopt deze wedstrijd ten voordele van pretloket ! Hijzelf zegt hierover het volgende 250km en 7000 hoogtemeters non stop running ... Zwaar? Door een leven in armoede uitgesloten zijn van deelname dat zou pas zwaar zijn! Sociale uitsluiting raakt mensen in hun hele zijn. Het recht op cultuur / sport en vrije tijd is een basisrecht voor iedereen! Pretloket maakt cultuur, sport en vrijetijdsparticipatie voor mensen in armoede mogelijk. Pretloket zorgt maandelijks voor betaalbaar en toegankelijk aanbod ... Voor elk wat wils ! Help pretloket nog meer mensen in armoede te bereiken, sponsor elke gelopen kilometer met een bedrag naar jouw keuze ... Voor mij een extra stimulans om zo lang mogelijk in race te blijven en/of zelfs de finish te halen. Voor mensen in armoede extra kansen om via pretloket hun eigen passie te ontdekken. Lees meer over het pretloket: hier

Meer info over legendstrail vind je op www.legendstrails.com Deze race live volgen op http://legendstrail.legendstracking.com Laat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten hoeveel cent of euro je per gelopen km van danny wil sponsoren. Wij mailen je het bereikte aantal kilometers en dan kan je het uiteindelijke bedrag na de race storten op BE54 0016 2511 8697 van Recht-Op met melding van je naam + sponsoring pretloket . Het hele pretloket team en al zijn bezoekers zijn je alvast heel dankbaar !

Copyright © Recht-Op vzw